BLOG

Zde Vás budeme informovat o novinkách v bankovním a nebankovním sektoru.
 

Nebankovní půjčka je finanční produkt poskytovaný nebankovními institucemi, který umožňuje klientům získat peníze na základě smlouvy mezi oběma stranami. Tyto půjčky jsou obvykle poskytovány za jiných podmínek než bankovní půjčky, a jsou často vhodné pro klienty, kteří mají problémy se získáním bankovního úvěru kvůli nízkému kreditnímu skóre nebo...

Inflace je růst cen zboží a služeb na trhu, což snižuje hodnotu peněz. Inflace se vyskytuje v každé ekonomice a může mít negativní dopad na peněžní úspory, investice a celkovou kupní sílu obyvatelstva. Proto je důležité se naučit, jak se bránit proti inflaci a chránit své peníze. V tomto článku se na to podíváme více do hloubky.

Každý den se setkáváme s mnoha nabídkami na finančním trhu, které slibují výhodné půjčky pro nové klienty. Jednou z takových nabídek je první půjčka zdarma. Je ale skutečně tento benefit pro zákazníky nebo je to pouze reklamní trik? Pojďme se podívat na výhody a nevýhody první půjčky zdarma a zjistit, jak to celé funguje.